“Hike, De 125 mooiste wandeltochten ter wereld”, een schitterende uitgave van Unieboek | Het Spectrum.

Op zoek naar de beste wandelroutes, goed gemarkeerde paden, gemakkelijke of moeilijke wandelingen in een prachtige natuurlijke omgeving? Trek uw wandelschoenen aan en beleef de mooiste wandeltochten ter wereld, want dit prachtig boek bevat de 125 spectaculairste wandelingen.

Volg de kustpaden in Europa, bedwing de bergtoppen van Afrika of trek door de canyons van Noord-Amerika, dit boek is de ultieme inspiratie voor uw volgende wandeltocht(en), waar ook ter wereld! De prachtige fotografie en uitgebreide routebeschrijvingen zijn de ultieme inspiratie. Stel gemakkelijk uw wandeling samen met de handige kaarten, afstandsaanwijzingen, hoogteprofielen en nog veel meer praktische informatie, bijvoorbeeld plekken om tussendoor te rusten. En, of u nu een beginnende wandelaar bent, een ervaren hiker, op zoek bent naar een dagtocht of een meerdaagse route, met dit boek kan u meteen op pad. En het leuke is, wandelen is helemaal gratis. Behalve een paar goede wandelschoenen, heeft u verder eigenlijk niets nodig.Ontdek de meest adembenemende wandelroutes, waar ook ter wereld. U ontdekt o.a. Pacific Crest Trail in het hoofdstuk over Noord-Amerika, Colca Canyon in Midden en Zuid Amerika, de Heidschnuckenweg in Europa, Palestinian Heritage Trail, Gola Rainforest – Tiwai Island en het Ngare Ndare Forest in het hoofdstuk over Afrika en in het Midden-Oosten, Ak-Suu Transverse; Valley of Flowers in Azië, of Cape to Cape, Queen Charlotte Track in Australië. “Hike”, oorspronkelijk een uitgave van Hike Dorling Kindersley, werd uit het Engels vertaald door Gon Hokke en Corry Lagewaard. Niet te missen!

Hike De 125 mooiste wandeltochten ter wereld 256 bladz. geïllustreerd uitg. Unieboek | Het Spectrum EAN9789000382439