“It’s Christmas time”, de kerst cd van Staszek Plewniak en Natalia Kawałek, op het label Ëvoe. Mooie Easy Listening and Soft Music, Sweet & Tasty.

“Als ik aan kerst denk, denk ik aan de twee heel speciale dagen die ik elk jaar op kerstavond met mijn gezin doorbracht: de keuken rondsluipen vol met gerechten bereid voor de kerstavondtafel; het huis schoonmaken en ervan genieten; het bouwen van het vuur in de open haard; en de meest opwindende van allemaal, het versieren van de kerstboom. (Staszek Plewniak)

“We doen al deze dingen graag terwijl we luisteren naar kerstliedjes”, vervolgt Plewniak. “In het gezelschap van deze nummers is Kerstmis een werkelijk zalige sfeer van echte vreugde, ons overweldigend en gloeiend van magie. Dit is het moment waarop we ons alleen in het winterlandschap begeven om met de kinderen te sleeën of een sneeuwpop te maken, en dan terug naar huis haasten om warme chocolademelk te drinken en kerstfilms te bekijken. Ik associeer deze dagen met de liedjes die ik graag op de radio beluister, en die al lang mijn muzikale droom zijn. Al tien jaar is het de droom van het opnemen van dit album met Stan en Natalia, en elk jaar onder de kerstboom wilden we ook dat we samen een muzikaal project zouden realiseren. Voor mij is het uitbrengen van dit album de vervulling van een gekoesterde droom, en vandaag laat de realisatie van deze ambitie me een paar meter boven de aarde zweven”. Jazz vocaal, Big band mainstream en swing Kerst van een eigentijdse crooner. Warm aanbevolen.

Tracklist :

Lady is a Tramp

Jingle Bells

Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

Winter Wonderland

Come Fly with Me

It Had to Be You

Santa Claus Is Coming to Town

Can’t Buy Me Love

For Once in My Life

Fever

I’ll be Home for Christmas

New York New York

Sway

It Had Better Be Tonight

Little Merry Christmas

Frosty the Snowman

Sing Sing Sing

Silent Night

It’s Christmas Time Staszek Plewniak Natalia Kawałek The FeelHarmony studio orchestra cd Ëvoe 008