“Treinreizen in Europa, Plan een duurzame treinvakantie in Europa”, een magnifieke uitgave van Spectrum.

In de sublieme reeks “Lonely Planet”, verscheen nu in vertaling, het boek over sublieme treinreizen in Europa. Een reisgids die u geenszins mag missen!

Mocht u de Jungfraubahn en de Schwarzwaldbahn, de bergen van Maestrazgo, La Spezia, Noord-Jutland, Collioure, Rijeka, de Linha do Douro of het oerbos van Bialowieze in Polen, nog niet kennen, dan is dit zeker een boek voor u. Want, naast de overbekende toppleisters, neemt dit boek u nl. ook mee naar Europa’s mooiste maar onbekende plaatsen en regio’s.

Het boek is daarbij van Noordoost/Zuidwest tot Noordwest/Zuidwest, onderverdeeld in 6 assen. De belangrijke knooppunten en de mooiste bestemmingen worden aangegeven met de symbolen hubs en vorken.“Treinreizen in Europa” helpt je nl. met het plannen van je mooiste treinvakantie en neemt je mee van de hippe Scandinavische steden naar de zonnige kusten van Spanje en Italië. Naast de praktische tips hoe je zo snel mogelijk van A naar B reist, komen ook de meest schilderachtige treinroutes over de mooiste spoorlijnen van Europa aan bod.
Het prachtig geïllustreerd boek staat ook vol tips wanneer je waar het beste kan overnachten, wat je zeker wil en zelfs moet weten over de stad, reizen met kinderen of huisdieren in de trein, en het kopen van tickets. Kortom, in het boek staat alles wat je wil weten voor het plannen van een boeiende en ontspannen treinvakantie!


Een boek boordevol tips en adviezen voor het maken van treinreizen, voorzien van gedetailleerde spoorkaarten, die het plannen van een reis eenvoudig maken. “Lonely Planet’s Guide to Train Travel in Europe” werd vertaald door Paul Janse.Treinreizen in Europa Plan een duurzame treinvakantie in Europa 259 bladz. geïllustreerd uitg. Spectrum ISBN 978 90 0038333 7

https://www.stretto.be/2022/04/01/monisha-rajesh-de-reis-om-de-wereld-in-80-treinen-een-ongelooflijk-avontuur-van-meer-dan-70-000-kilometer-nu-in-vertaling-uitgegeven-door-ambo-anthos/